banner31
banner6

Ercan'dan metal öğütücü ile çıkmaya kalktı!

04 Haziran 2024 Salı 14:13
156 Okunma
Ercan'dan metal öğütücü ile çıkmaya kalktı!

Ercan Havaalanı giden yolcu salonunda x-ray cihazından geçerken valizlerinde içerisinde uyuşturucu kalıntısı olan öğütücü tespit edilen 2 çocuk annesi S.K yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Polis, tespit edilen zanlının valizinde, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğu düşünülen metal öğütücü ele geçirildiğini açıkladı.

Polis, zanlının aynı tarihte mahkemeye çıkarılarak, hakkında 3 gün tutukluluk emri alındığını belirtti.

Polis, bu süre içerisinde öğütücünün analiz için laboratuvara gönderildiğini açıkladı.

Polis memuru, zanlının 30 Mayıs tarihinde yine mahkemeye çıkarıldığını ve 5 gün ek süre alındığını söyledi.

Polis memuru, bu süre içerisinde analiz sonuçlarının çıktığını, öğütücünün içerisinde az miktarda hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğunun belirlendiğini kaydetti.

Zanlının ülkede turist statüsünde bulunduğunu, ifadesinde suçunu kabul ettiğini kaydeden polis, davaları görülünceye kadar 30 günü aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesini talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının 30 günü aşmayacak bir süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52