banner31
banner6

Erhürman: Ertuğruloğlu, CTP’li vekillere ‘yüzsüz, hadsiz, terbiyesiz’ diyecek kadar kendinden geçti

28 Şubat 2023 Salı 15:29
63 Okunma
Erhürman: Ertuğruloğlu, CTP’li vekillere ‘yüzsüz, hadsiz, terbiyesiz’ diyecek kadar kendinden geçti

Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu’nun Meclis kürsüsünden yaptığı açıklamalara işaret eden CTP Genel Başkanı Erhürman, “Ertuğruloğlu, CTP milletvekillerine ‘yüzsüz, hadsiz, terbiyesiz’ diyecek kadar da kendinden geçti” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’nun bugün bir kez daha Meclis kürsüsünde CTP'yi ‘ihanet’ ile suçladığını belirtti

CTP Genel Başkanı Erhürman, Tahsin Ertuğruloğlu’nun CTP milletvekillerine ‘yüzsüz, hadsiz, terbiyesiz’ diyecek kadar kendinden geçtiğini belirtti.

Erhürman, “Bu üslubu asla tercih etmem ama bu sözcükleri Meclis kürsüsünden söyleyebildiğinize göre, hadsiz de, terbiyesiz de, bu halka ihanet eden de sizsiniz” açıklamasında bulundu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52