banner31
banner6

Ersin Tatar yarın İstanbul'a gidiyor

06 Kasım 2021 Cumartesi 17:05
37 Okunma
Ersin Tatar yarın İstanbul'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar , Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’nun davetlisi olarak yarın İstanbul’a günübirlik bir ziyaret gerçekleştirerek birtakım temaslarda bulunacak.

Tatar, Azerbaycan’ın Karabağ zaferinin birinci yılı münasebetiyle saat 18.00’de organize edilecek olan ve Azerbaycan’dan bakan, milletvekili ile birçok üst düzey yetkilinin de katılacağı “Karabağ Azerbaycan’ındır” isimli etkinliğe iştirak edecek.

 Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC ve Azerbaycan’ın birlik olacağı zafer şöleninde davetlilere hitaben bir konuşma gerçekleştirecek.  

TATAR, KIBRIS TÜRK KÜLTÜR DERNEĞİ ÜYELERİYLE DE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yarın ayrıca, 1997-2001 yılları arasında başkanlığını yürüttüğü Kıbrıs Türk Kültür Derneği üyeleriyle saat 14.00’te bir araya gelecek. Derneğin yönetici ve üyeleriyle birçok konuda değerlendirmelerde bulunacak Tatar, akşam saatlerinde yurda dönecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52