banner31
banner6

Evi yanan aileye Maraş Birlik ve Dayanışma derneği koştu

08 Mart 2023 Çarşamba 15:03
39 Okunma
Evi yanan aileye Maraş Birlik ve Dayanışma derneği koştu

1 Şubat 2023 tarihinde  Gazimağusa Derinya bölgesinde talihsiz bir şekilde evi yanan bir ailenin yardımına , Maraş Birlik ve Dayanışma derneği koştu.


Ev tamamen yandığından dolayı ailenib tüm eşyaları yanmıştı. İki çocuklu anne çaresiz birşekilde yardım bekliyordu, Maraş Birlik ve Dayanışma Derneği yönetimi hızlı birşekilde yardım kampanyası düzenliyerek, birçok hayırsever vatandaşlardan maddi ve manevi destekler alarak evi yanan ailenin yüzünü güldürdü.


Tamamen kullanılmaz durumda olan evin  Boya,Tamirat, ve eşyalarını yeniliyerek tekrardan sıcak bir yuvaya kavuşmasına vesile olan dernek başkanı Ufuk Özel, Birlik ve Beraberlik içerisinde yapılacak olan her iş güzeldir diyerek  bu kampanyada desteklerini esirgemeyen yardımsever insanlara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52