banner31
banner6

Gazimağusa’da Başkanlar Kolları Esnaf İçin Sıvadı

01 Şubat 2023 Çarşamba 11:37
45 Okunma
Gazimağusa’da Başkanlar Kolları Esnaf İçin Sıvadı

Pazarcılar Birliği Başkanı ve UBP Gazimağusa Belediyesi Meclis Üyesi Yenal Garabli Gazimağusa pazar yerinin tadilatının çalışmalarının başladığını duyurdu.

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ile yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Garabli, “pazar yerinin çatısının tadilatı mescit yeri ve tuvaletleri ile ilgili çalışmalarımız son sürat devam etmektedir” dedi.

Evet arkadaşlar Sn Mağusa Belediye Başkanımız Süleyman Uluçay, Sn Belediye Zabıta Amirimiz Halil Karagil, Sn Belediye Temizlik Birimi Sorumlusu ve aynı zamanda sendika başkanımız Doğan Özüşen ile birlikte pazar yerinin yıkanması daha hijyen hale gelmesi pazar yerinin çatısının tadilatı mescit yeri ve tuvaletleri ile ilgili çalışmalarımız son sürat devam etmektedir incelemeler yapıldı gerekli tutanaklar tutuldu hızlıca tamirleriyle ilgili uygulamalar başlayacaktır ayrıca pazar yeri kuralları içerisine her stantın sahibi temizliğinden de sorumlu olacak şekilde kural eklenmiştir ve bu perşembeden itibaren kural geçerli olacaktır tüm stant sahibi pazar esnafımızın kurallara uygun şekilde hareket etmelerini önemle rica ederim ...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52