banner31
banner6

Gençler İyilik Geleneğini Yaşatmak için Çalışıyor

10 Ocak 2023 Salı 18:59
28 Okunma
Gençler İyilik Geleneğini Yaşatmak için Çalışıyor

Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin iyilik ve hayır severlik anlayışını yaymak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle başlattığı “İyilikte Yarışalım” isimli sosyal sorumluluk proje yarışmasında okullar çalışma faaliyetlerine başladı.

Yarışmaya katılan okullar arasında bulunan Bülent Ecevit Anadolu Lisesi gençleri, İyi misin? Projesiyle ilkokul öğrencilerine iyiliği anlatarak adada ki iyilik geleneğini yaygınlaştırmayı hedefliyor. 

Etkinliğe katılarak Vakıflar ve iyilik geleneği hakkında bir sunum gerçekleştiren Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, iyilik tohumunu yaygınlaştırmak adına yapılan bu tip projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek gençlerin çok çalıştıkları taktirde başaramayacakları hiçbir şeyin olmadığını söyledi. Kıbrıs Vakıflar İdaresi olarak gençlere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da belirten Benter, gençleri çaba ve başarılarından dolayı kutladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52