banner31
banner6

Güney Kıbrıs’ta savcının aracına saldırı… Yeni tedbirler gündemde

18 Ocak 2024 Perşembe 11:55
19 Okunma
Güney Kıbrıs’ta savcının aracına saldırı… Yeni tedbirler gündemde

Baf’ta önceki akşam, bir savcının aracının kimliği belirsiz şahıslar tarafından kundaklanması sonrasında, suçla mücadele için yeni tedbirler alınmasının gündeme geldiği bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, Adalet Bakanlığı’nda dün, son zamanlarda meydana gelen ve savcının aracının kundaklanmasıyla doruk noktasına ulaşan olaylarla ilgili olağanüstü toplantı yapıldığını yazdı.

Gazete, elde ettiği bilgilere dayanarak, polisin de katıldığı toplantıda organize suçlar ve sahadaki şiddet olaylarıyla mücadele edilebilmesine yönelik yöntemlerin tartışıldığını kaydederek, tartışılan tedbirlerden bazılarının istihbarat hizmetlerinin güçlendirilmesi, devriye ekiplerin artırılması, suç teşkil etme olasılığı bulunan durumlarda ani baskınlar yapılması ve birincil müdahale ekiplerinin takviye edilmesi olduğunu belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52