banner31
banner6

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından 2006 doğumlular için askerlik duyurusu

26 Ocak 2024 Cuma 18:01
17 Okunma
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından 2006 doğumlular için askerlik duyurusu

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı (GKK), 2006 doğumlu erkek KKTC vatandaşlarının 1 Ocak’tan itibaren askerlik çağına girdiğini kaydederek, son yoklamaların 5-9 Şubat tarihlerinde yapılacağını duyurdu.

Açıklamada, son yoklamaların; için her iki tarih dahil olmak üzere 5-9 Şubat tarihleri arasında 08.30-16.00 saatleri arasında Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ASAL ve Seferberlik Şube Müdürlüğünde (Lefkoşa) yapılacağı bildirildi.

Yükümlülere teslim edilen çağrı pusulalarında belirtilen tarihlerde yoklamaya katılması gerektiği belirtilen açıklamada, her ne sebeple olursa olsun bugüne kadar yoklamaya hiç katılmamış veya henüz yurt ödevini yapmamış olan 2006 ve daha yaşlı doğumlu, askerlik ertelemesini yaptırmayan KKTC ve çift uyruklu yükümlülerin de bu yoklamaya katılma zorunluluğu olduğu ifade edildi.

Son yoklama için talep edilen belgeler şu şekilde: 

“KKTC kimlik kartı, KKTC doğum kayıt belgesi, çift uyruklular için TC kimlik kartının aslı, TC vukuatlı nüfus kayıt örneği ve varsa KKTC yurttaşlığa kabul belges

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52