banner31
banner6

İçişleri Bakanı Öztürkler: Benim en büyük mutluluğum üretmektir

17 Mayıs 2023 Çarşamba 10:13
16 Okunma
İçişleri Bakanı Öztürkler: Benim en büyük mutluluğum üretmektir

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, ADA TV’de yayınlanan ve Nupelda Karabuğday’ın hazırlayıp sunduğu ‘Günaydın Ada’ isimli programa konuk oldu.

Ülkenin en büyük sorunlarından birinin ‘istikrar’ olduğunu belirten Öztürkler, “Sadece hükümette değil, alt kadrolarda da istikrar önemlidir” dedi.

Öztürkler, icraat temelli bir yaklaşımla hareket ettiklerini belirterek, “43 yaşında İçişleri Bakanı olurken, gençlerin de önünü açmak için önemli bir misyon üstlendim” ifadelerini kullandı.

“Bizler kısır tartışmalardan ve kişisel egolardan beslenen kişiler değiliz” diyen Öztürkler, en büyük mutluluğunun ‘üretmek’ olduğuna vurgu yaptı.

İçişleri Bakanı Öztürkler, Bakanlık bünyesinde son 1 yıl içinde hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

İçişleri Bakanı olarak göreve başladığımda ülkede pasaport olmadığını söyleyen Öztürkler, “Pasaportlardaki problemi çözdük” diye konuştu.

Öztürkler, Belediyeler Reformu’na da değinerek, “Hayata geçirmemiz de hiç kolay olmadı. 51/95 diye adlandırılan Belediyeler Yasası’nı güncelledik” açıklamasında bulundu.

“Yakın zamanda sosyal konut projelerinin yapıldığını göreceğiz” diyen Öztürkler, bunun çalışmalarının yapıldığını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52