banner31
banner6

İsias Otel davası devam ediyor

06 Ocak 2024 Cumartesi 10:28
52 Okunma
İsias Otel davası devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli6 Şubat depremlerinde 35’i KKTC’den giden voleybol kafilesi olmak üzere 72 kişinin öldüğü Adıyaman'daki İsias Oteli'ne ilişkin davanın görülmesi bugün de  devam etti.

Sanık avukatlarının beyanlarına geçilemediği için dördüncü güne uzadı.

Müşteki avukatları elde ettikleri bulgular ışığında sanıkların “bilinçli taksir” değil “Olası kast” ile yargılanmasını talep etti. 

Tanık savunmalarının çelişkiler içerdiğini belirten müşteki avukatları, tanıkların beyanlarını kabul edilemez olarak tanımlayarak, tanıklar hakkında yalan beyanda bulundukları için suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.

Müşteki avukatları, sanıkların duruşmalarda hazır olmasını ve tutukluluk hallerinin devamını istedi.

Avukatlar, sanıkların tutukluluk hali devam edecekse Ahmet Bozkurt ve oğulları Efe Bozkurt ve Mehmet Fatih Bozkurt’un ayrı cezaevlerine alınmasını da talep ett.

Son Güncelleme: 06.01.2024 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52