banner31
banner6

İttifak Genel Oy Oranını Korudu

29 Aralık 2022 Perşembe 12:04
19 Okunma
İttifak Genel Oy Oranını Korudu

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük sandıktan güçlü çıkarak pozisyonlarını koruduklarını belirterek, “oylarımızı koruduk, ancak halkımızın bize verdiği güçlü mesajlar var biz bunları aldık. Bu seçimin tek kazananı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’dir” dedi.

HALK HÜKÜMETE VE MUHALEFETE MESAJ VERDİ

Katıldığı bir televizyon programında seçimleri ve gündemi değerlendiren Hasan Küçük, ittifakın genel toplam oyunu koruduğunu ancak halkın hükümete ve muhalefete kavga etmeden herkes kendi görevini bilsin mesajlarını verdiğini söyledi.

BÜTÜN BELEDİYELERİ KUCAKLAYACAĞIZ

Halkın ve iş dünyasının artık hem hükümetten hem de muhalefetten hizmet beklediğinin altını çizen Hasan Küçük, vatandaşlarla iç içe olduğunu vurgulayarak her belediyede bayrak yarışı olduğunu ancak bundan sonra önemli olanın bütün belediyeleri kucaklamak olduğunu kaydetti.

BİZİM ESASIMIZ DEVLETTİR

Pozitif ayrımcılığı az da olsa dikkate aldığını belirten Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, “özellikle yerelden kalkınma yediden yetmişe bütün insanlara dokunduğu için bütün belediyeler bizimdir. Belediyeler güçlü olursa halkımız güçlü olur. Halkımızın milletimizin oluşturduğu devlettir, bizim de esasımız devlettir” dedi.

Son Güncelleme: 29.12.2022 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52