banner31
banner6

Kasaplar Birliği, et fiyatlarının “düşük” olduğundan şikayet etti, bazı kasaplar fiyatları daha da aşağı çekti!

09 Mayıs 2024 Perşembe 10:29
33 Okunma
Kasaplar Birliği, et fiyatlarının “düşük” olduğundan şikayet etti, bazı kasaplar fiyatları daha da aşağı çekti!

Kasaplar Birliği’nin, hükümetin, et fiyatlarında narh uygulayarak fiyatları 550 liraya indirmesini şikayet etmesine rağmen, bazı marketlere ait kasaplar fiyatları daha da aşağı çekti.

Kasaplar fiyat konusunda birbiriyle çelişirken, vatandaş olanlara akıl sır erdiremedi.

Et fiyatlarının azami satış fiyatı 550 lira olmasına rağmen, bazı marketlere ait kasaplarda fiyatlar daha düşükten satılıyor.

Hükümetin aldığı karara karşı çıkan Kasaplar Birliği, bu fiyatlara satış yapamayacaklarını söylemiş ve alınan kararı protesto etmişlerdi.

Ancak bazı kasaplar, hükümetin belirlediği narh 550 TL olmasına rağmen, kampanya yaparak fiyatlarını 550 TL'nin altına indirdiler.

Kasaplar Birliği’nin et fiyatlarının 550 TL’ye indirilmesiyle para kazanmamalarından dolayı şikayet etmesine rağmen, bazı kasapların bu tür kampanyaları yapması vatandaşın aklını karıştırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52