banner31
banner6

Kelle: Akaryakıt fiyatları, tarihte ilk kez Türkiye fiyatlarının üstünde!

19 Ekim 2021 Salı 14:02
46 Okunma
Kelle: Akaryakıt fiyatları, tarihte ilk kez Türkiye fiyatlarının üstünde!

Meclis Genel Kurulu’nun açılamaması ile birlikte bekleyen yasa tasarılarının içinde bulunan Genel Tarım Sigortası Fonu 2021 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı, Toprak Ürünleri Kurumu 2021 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı için Çiftçiler Birliği isyan etti.

Meclis Genel Kurulu’nun açılamaması ile birlikte bekleyen yasa tasarılarının içinde bulunan Genel Tarım Sigortası Fonu 2021 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı, Toprak Ürünleri Kurumu 2021 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı için Çiftçiler Birliği isyan etti. Çiftçiler Birliği Başkanı Hüseyin Çavuş Kelle, “Gübre ve tohum maliyetlerinin yükselmesi, akaryakıt fiyatlarında tarihte ilk kez Türkiye fiyatlarının üstüne çıkmamız tarımı durdurma noktasına getirmiştir” ifadelerine yer verdi. Kelle, “Tüm ülkeler tarım sürdürülebilir olsun diye destek veriyor” diyerek Güney Kıbrıs ve Türkiye hükümetinin tarıma yapmış olduğu destekleri aktararak KKTC hükümetinin tarıma yapmadığı desteği eleştirdi.

GIYNIK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52