banner31
banner6

KIB-TEK açıkladı: Arıza giderildi, dönüşümlü elektrik kesintileri son buldu

08 Haziran 2024 Cumartesi 12:39
15 Okunma
KIB-TEK açıkladı: Arıza giderildi, dönüşümlü elektrik kesintileri son buldu

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Teknecik Elektrik Santralinde meydana gelen arızadan dolayı yaşanan dönüşümlü elektrik kesintileri arızanın giderilmesi ile birlikte son bulduğu bildirildi.

Elektrik akışının sağlandığı ifade edilen açıklamada, “Herhangi bir arıza meydana gelmediği müddetçe dönüşümlü kesinti yapılmayacaktır ve bölgesel meydana gelen arızalara Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu çalışanları hızlı bir şekilde müdahale edecektir” denildi.

Gönyeli’de 5 farklı noktada arıza

Açıklamada, “Gönyeli bölgesinde 5 farklı noktada yer altı kablolarında meydana gelen arızalardan dolayı elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Ekiplerimiz arıza olan bölgelerde aralıksız çalışmalarını sürdürmekte olup, arızalar giderildikçe elektrik akımı peyderpey sağlanacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52