banner31
banner6

Kıbrıs İlim Üniversitesi'nin katılımıyla ‘’Dördüncü Uluslararası Hemşirelikte Araştırma Kongresi’ gerçekleşti

13 Aralık 2022 Salı 12:45
6 Okunma
Kıbrıs İlim Üniversitesi'nin katılımıyla ‘’Dördüncü Uluslararası Hemşirelikte Araştırma Kongresi’ gerçekleşti

Dördüncü Uluslararası Hemşirelikte Araştırma Kongresi (The Fourth International Clinical Nursing Research Congress) 8-11 Aralık 2022 tarihleri arasında İstanbul Aydın Üniversitesi, Kıbrıs İlim Üniversitesi ve Avustralya New Castle Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleşti.

Alanında uzman 250’den fazla araştırmacı, klinisyen ve profesyonelleri bir araya getiren kongre büyük ilgi gördü. Farklı oturumlarda 100’e yakın çalışmanın bildiri olarak sunulduğu kongrede, alanlarında uzman deneyimli araştırmacılar, Ritin Fernandez, Patricia Davıdson, Ayhan Lash, María Paz Fernández Ortega, Hoda Wassıf, Maro Munoz Solınas, Kathleen Whıte bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Dünyanın önde gelen üniversitelerini ve araştırmacıları bir araya getiren kongrede, fikirler, deneyimler aktarılırken, akademi ve dünya çapında ortaya çıkan yenilikler değerlendirildi. Kongrede, bilgi paylaşımının yanısıra, gelecekteki işbirlikleri için oluşturulacak ağ platformunun da temelleri atıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52