banner31
banner6

Koop Süt Yeni Bir Döneme Adım Atıyor

27 Nisan 2023 Perşembe 19:58
32 Okunma
Koop Süt Yeni Bir Döneme Adım Atıyor

Koop Süt yönetim kurulu başkanlığı’na Salih Uluşan atandı. Uluşan’ın atanma haberini Demokrat Parti Genel Sekreteri Serhat Akpınar sosyal medya hesabından paylaştı.

Koop Süt yeni bir döneme adım atıyor sözleri ile atamayı duyuran Akpınar paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Yeni Seçilen Yönetim Kurulumuza Yeni dönemde başarılar diliyorum. Sn. Salih Uluşan Kardeşimizin başkanlığında hayat bulacak zorlu dönemde , Asbaşkan Sn . İbrahim Ersalan , Sn. Hüseyin Gürpınar Sn . Dursun Bulut ve Sn. Ömer Bahadi görev aldılar .

Kendilerine Yeni Dönemde Başarılar diliyorum.

Temennim başarı yolculuğunuzda , Koop Sütü ve iştiraklerini olabilecek en ileri ve güçlü kurumlar arasına taşımanız . Halkımıza en güzel hizmet akışını sağlamanızdır .

Tebrikler

Salih Bey Kardeşim . İş yaşam hayatında emeğin ve toprağın değerini iyi bilen bir Kardeşimiz olarak , seçilerek üstlenmiş olduğunuz görevinizde en iyileri hayata geçireceğinizden eminim .

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52