banner31
banner6

KTAMS, KAMU-SEN ve KAMU-İŞ’in ortaklaşa yapacağı eyleme destek yok

04 Kasım 2021 Perşembe 09:20
11 Okunma
KTAMS, KAMU-SEN ve KAMU-İŞ’in ortaklaşa yapacağı eyleme destek yok

   Memur-Sen, kamuda örgütlü bir sendika olarak, 5 Kasım 2021 tarihinde KTAMS, KAMU-SEN ve KAMU-İŞ’in ortaklaşa yapacağı genel grev ve eyleme destek vermeyecektir. Hür-iş üyesi, paydaş bir sendika olmamıza rağmen,sendikamızla ve kamuda örgütlü hiçbir sendika ile istişare edilmemiştir. Yeni bir seçim hükümetinin oluşmakta olduğu  bu süreçte ‘’biz yaptık oldu’’ mantığı kabul edilemez. Seçim hükümetinin program ve icraatlarını gözlemledikten sonra sendikamız net tavrını belirleyecektir.

    Memur-Sen olarak bizler, yok hükmünde çalışmayan bir meclis varken, olmayan bir hükümete karşı yapılacak bir grevin siyasi şov olarak amaçlandığına inanıyoruz. Bu gerekçe ile Sendikamızın, böylesi bir süreçte, bu eyleme destek vermesi söz konusu olamaz.

   Bu nedenle üyelerimizi ve halkımızı, böylesi bir eyleme destek vermemeye çağırıyoruz.

Son Güncelleme: 04.11.2021 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52