banner31
banner6

KTAMS’ın istihdam talebine olumlu yant

12 Ocak 2023 Perşembe 19:56
19 Okunma
KTAMS’ın istihdam talebine olumlu yant

KTAMS Başkanı Güven Bengihan, kitabet kadrolarının artırılmasına yönelik yürütmüş oldukları mücadelenin sonuç verdiğini açıkladı.

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Güven Bengihan, yazılı bir açıklama yaparak, yürütmüş oldukları mücadelenin sonuç verdiğini açıkladı.

Bengihan, “Sendikamızın, Başbakanlık ve Personel Dairesi ile yapmış olduğu istişareler neticesinde IV. Derece Katip Yardımcısı kadrosunun artırılması konusunda uzlaşıya varılmış ve personel eksikliğinin karşılanabilmesi için Personel Dairesi tarafından 93 adet daha ek yetki talep edilmiştir. Başbakanlığın liyakate dayalı istihdam talebimize olumlu yanıt vermesi sendikamız tarafından memnuniyetle karşılanmıştır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52