banner31
banner6

Kudret Özersay: "Yapı denetiminde 'her aşamada denetim' safhasına geçmemiz gerek"

23 Şubat 2023 Perşembe 20:28
27 Okunma
Kudret Özersay: "Yapı denetiminde 'her aşamada denetim' safhasına geçmemiz gerek"

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Őzersay, “Temel atılırken; demirde; beton döküldüğünde…Her aşamada denetime geçmek gerekir; geleceğe yatırım yapmak istiyorsak ders çıkararak planlama yapmamız gerek” dedi.

Genç TV’de Muazzez Gazihan’na konuşan Özersay konu hakkında “Masum insanların ölmesini istemiyorsak yozlaşmış tavır ve popülist yaklaşımlara pirim vermemeliyiz... 2 kat değil 5 kat… İmar planları .. Kendi menfaatimizi esas alan değil, toplumsal yararı esas alan yaklaşımlar sergilemeliyiz. Yapı denetimi konusunda da her aşamada denetim denen şey biz de yok maalesef... Temel atılırken; demirde; beton döküldüğünde… Her aşamada denetime geçmek gerekir; Geleceğe yatırım yapmak istiyorsak ders çıkararak planlama yapmamız gerek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52