banner31
banner6

Kumsal: Her iki cihanda da ellerim yakanızda!

04 Ocak 2024 Perşembe 19:35
113 Okunma
Kumsal: Her iki cihanda da ellerim yakanızda!

Hayal’in annesi: “Ben 6 aylık bebeğimle buraya geldim, isterdim ki karşımda dursunlar, mahkemeden bunu talep ediyorum”

Adıyaman’daki duruşma devam ediyor. Otelde yaşamını yitiren Hayal Gençalioğlu’nun annesi Sibel Kumsal, karnındaki çocuğuyla depremde kaybettiği kızının ardından yaşadıklarını mahkemede anlattı.

6 Şubat depreminde Adıyaman’daki İsias Otel’de yitirdiğimiz canlardan Hayal Gençalioğlu’nun annesi Sibel Kumsal, olay yaşandığında ikinci çocuğuna hamile olduğunu ve Hayal’in kaybının ardından hayatının alt üst olduğunu aktardı. Sanıkların online yargılanmasına karşı çıkan Kumsal, mahkemeden karar vermesini istedi.

Konuşmakta güçlük çeken Sibel Kumsal gözyaşları içinde şunları anlattı:

“Bir şey yiyemiyordum içemiyordum karnımdaki çocuğum kilo kaybetti. İlaç alamıyordum.

Eşim Burak Kumsal Adıyaman’a gitti, ben sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için gidemedim. Eşim gittiği günün akşamı beni aradı tek bir şey sordum “ses var mı?”, “hayır Sibel hiçbir ses yok” dedi.

Ben kızımı gözümden saklayarak büyüttüm, sakındım korudum. Siz benden kızımı aldınız.

Ben 6 aylık bebeğimle buraya geldim, isterdim ki karşımda dursunlar, mahkemeden bunu talep ediyorum, bilmiyorum sizin evladınız var mı, buna şu anda karar vermenizi istiyorum.

Eşim Hayal’in kıyafetlerini getirdi, cebinde çakıl taşları vardı. Evimde duruyor isterlerse gösterebilirim. Baksınlar ne kadar kaliteliymiş. Her iki cihanda da ellerim yakanızda!”

KAYNAK: Bugün Kıbrıs / Emine Yüksel

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52