banner31
banner6

Lefkoşa-Girne istikametinde trafik kazası: Yol kapandı, uzun kuyruklar oluştu

09 Mart 2024 Cumartesi 17:36
160 Okunma
Lefkoşa-Girne istikametinde trafik kazası: Yol kapandı, uzun kuyruklar oluştu

Lefkoşa-Girne istikametinde, Ciklos mevkiinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle yol tamamen kapandı, kazaya karışan aracın yoldan kaldırılması bekleniyor...

Lefkoşa-Girne istikametinde, Ciklos mevkiinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle yol tamamen kapandı. Edinilen bilgilere göre, kazaya karışan araç yolun kapanmasına neden olurken, bu durum Lefkoşa'dan Girne yönüne gitmekte olan araç sürücülerini olumsuz etkiledi. Kaza sonucunda bölgede birkaç kilometreyi bulan uzun araç kuyrukları oluştu.

Lefkoşa-Girne istikametine gitmek isteyen sürücüler, alternatif güzergahları tercih etmeleri tavsiye ediliyor. Kazaya karışan aracın yoldan kaldırılması bekleniyor. Sürücülerin bölgede dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları önem arz ediyor.

Bu haber, Lefkoşa-Girne istikametinde seyahat etmeyi planlayan sürücüler için önemli bir duyurudur. Yolun kapalı olması nedeniyle yaşanabilecek gecikmeleri göz önünde bulundurarak, planlarınızı buna göre yapmanız önerilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52