banner31
banner6

Lefkoşa Tapu ve Kadastro Dairesinde iki gün hizmet verilemeyecek

24 Ekim 2023 Salı 17:33
53 Okunma
Lefkoşa Tapu ve Kadastro Dairesinde iki gün hizmet verilemeyecek

İçişleri Bakanlığı’na bağlı Lefkoşa Tapu ve Kadastro Dairesi Müdürlüğü, daha hızlı, daha çağdaş hizmet verilebilmesi için binasındaki elzem tadilat işlerinin tamamladığını ve taşınma aşamasına geçildiğini bildirdi.

Daire’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Tapu ve Kadastro Dairesi Müdürü Ali Alioğlu, Lefkoşa Tapu ve Kadastro Dairesi’nin taşınma işlemlerinden dolayı 26 Ekim - 27 Ekim tarihlerinde hizmet veremeyeceğini duyurdu.

Alioğlu, 26-27 Ekim tarihlerinde tapu işlemlerini yapmak isteyen vatandaşların Girne, Gazimağusa, Güzelyurt ve İskele İlçe Tapu Amirliklerinde işlemlerini yürütebileceklerini duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52