banner31
banner6

Murat Şenkul: Girne’nin ışığı hiç sönmeyecek!

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul , sosyal medya hesabından açıklama yaparak , "Hep birlikte Girne’yi ayağa kaldıracağız!" dedi.

31 Aralık 2022 Cumartesi 15:25
23 Okunma
Murat Şenkul: Girne’nin ışığı hiç sönmeyecek!

Şenkul'un paylaşımının tamamı şu şekilde:

Sevgili Girneliler günaydın,

Kentimizde yapılan ve yapılması planlanan işler hakkında sizlere belirli aralıklarla, kişisel sosyal medya hesabımdan bilgi aktaracağım. Yerel liderlik sözü verdik, yeni liderlik sözü verdik, yerel ve yeni liderliğimiz her konuda şeffaflık, etkileşim, istişare, erişim ve akışkanlık barındıracaktır.

Ne dediysek o.

Bu noktadan hareketle:

- Sokak aydınlatlamaları konusunda ana caddelerdeki sorunlu bölgeler ( 210 adet) belirlenmiş olup, önümüzdeki hafta gerekli müdahaleler yapılacaktır.

Buna ek olarak, daha hızlı çözümler bulmak adına sokak aydınlatma şikayetleri için ALO 185 hattında yeni bir şikayet alanı oluşturuyoruz.

Bundan böyle, yanmayan her sokak aydınlatması Girne Belediyesi’nin de sorunudur.

Girne’nin ışığı hiç sönmeyecek!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52