banner31
banner6

Olmadı ! Yavrularımızı Kurtaramadık

11 Şubat 2023 Cumartesi 10:15
38 Okunma
Olmadı ! Yavrularımızı Kurtaramadık

Demokrat Parti Genel Sekreteri, Girne Milletvekili ve GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, “Olmadı ! Yavrularımızı kurtaramadık ! Küçücük ! Gencecik Yaşamlar Kayıp gitti ellerimizden ! Acımızın tarifi mümkün değil !” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akpınar şunları dedi;

Değerli Ailem , 
Millet olarak , Ulus olarak , Yaşanabilecek , olası en kötü Katastrofik süreci yaşıyoruz . 
Binlerce Kardeşimizi kaybettik . Henüz doğmamış , gözlerini açmış ancak yaşama sarılamamış Kücücük Yavrularımızı , Annelerimizi , Yaşlı Değerlerimizi , Büyüklerimizi Kaybettik. 
Şampiyon Yavrularımızı , Öğretmenlerimizi, gençliklerinin , çocukluklarının baharında toplu olarak Kaybetmiş olmanın Acısı içimizden hiç dinmeyecek . Bu acıyı Toplum olarak nasıl kaldırabileceğiz ? Ailelerimize Sabırlar diliyorum , Yaralarımızı Birlikte Saracağız ! Başımız Sağolsun ! Allahım Rahmet Eylesin . Yavrularımızın , Kayıplarımızın Mekanları Cennet olsun . 
Umutlarımızı Yitirmeyelim ! 
Umut Varsa Gelecek Vardır ! 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52