banner31
banner6

Ölüm onu direksiyon başında yakaladı!

20 Ocak 2023 Cuma 15:38
1601 Okunma
Ölüm onu direksiyon başında yakaladı!

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde evli ve 1 çocuk babası olan Atalay Seyrekbasan'ı ölüm direksiyon başında yakaladı. Atalay Seyrekbasan, araç içinde sürücü koltuğunda hareketsiz vaziyette bulundu. Seyrekbasan, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 42 yaşındaki adamın olaydan kısa bir süre önce mesai arkadaşlarına, ‘Göğsüm ağrıyor’ dediği öğrenildi.

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde direksiyon başında kalp krizi geçiren 42 yaşındaki adam, hayatını kaybetti. Olay ise aktarılan bilgilere göre şöyle gerçekleşti: Edirne yolu üzeri Marmaracık Mahallesi mevkiinde araç içinde sürücü koltuğunda bir kişinin hareketsiz vaziyette görüldüğü ihbarı üzerine harekete geçen sağlık ekipleri, olay yerine ulaştı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan 42 yaşındaki Atalay Seyrekbasan, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ARKADAŞLARINA ‘GÖĞSÜM AĞRIYOR’ DEMİŞ

Çorlu ilçesindeki bir yazılım şirketinde çalışan Seyrekbasan’ın geçirdiği olaydan kısa bir süre önce mesai arkadaşlarına, ‘Göğsüm ağrıyor’ dediği öğrenildi.

Evli ve 1 çocuk babası olan 42 yaşındaki Atalay Seyrekbasan’ın cenazesi, ikindi namazına müteakiben Çorlu Garaj Camii'nden kaldırılarak, Çorlu Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52