banner31
banner6

Pazar yerinde trafiğe zabıta kontrolü

18 Ocak 2023 Çarşamba 11:07
33 Okunma
Pazar yerinde trafiğe zabıta kontrolü


Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Trafik Komisyonunda bir dizi karar ürettiklerini açıkladı.

Şenkul, kararların detaylarının yarın Girne Belediyesi’nin resmi sayfası üzerinden duyuracaklarını aktararak, özellikle sürekli sorulan 2 konu hakkında özel bir bilgi paylaşımı yaptı.

Şenkul, “Uğur Mumcu Caddesi’nden, Kubbeli Çeşme Sokak (Oscar Hotel) yönüne doğudan gelen araçların dönmesini sağlayacak değişikliğin 1 ay boyunca denenmesi ve gelişmelerin gözlenmesi kararı üretilmiştir. Gerekli çalışmaları takiben 23 Ocak Pazartesi günü düzenlemenin hayata geçmesi öngörülmüştür” dedi.

“Kent içindeki yaya geçitlerinin, yükseltilmiş yaya geçitlerine dönüştürülmesi kararı alınmıştır” ifadelerini kullanan Şenkul, şöyle devam etti:

“Bu şekilde hız azaltılması ve yaya güvenliğinin artırılması hedeflenmektedir. Bu karara ek olarak yaya geçitlerinin aydınlatılması için güneş enerjili trafik armatürleri alınması da kararlaştırılmıştır.”

Şenkul açıklamasına bugün dedevam etti;

Günaydın Girne,

Zabıta Trafik bölümümüz bugün Çarşamba pazarı bölgesinde düzen sağlamak adına vatandaşımızı park yerleri konusunda uyarıcı görev üstlenecektir.

Tüm Girnelilerden ricam kurallara uyulması ve zabıtalarımızın uyarılarının dikkate alınmasıdır.

Dün de söylemiştim,

amacımız ceza yazmak değil, kentte düzen sağlamak.

Vatandaşlarımızın uyarılarımızı dikkate alacağını biliyoruz çünkü:

Biz Birlikte GİRNEYİZ</p></div>
              
                
    <div class=Son Güncelleme: 18.01.2023 11:12

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52