banner31
banner6

Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli'den Anneler günü mesajı

08 Mayıs 2022 Pazar 10:06
23 Okunma
Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli'den Anneler günü mesajı

Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli yayımladığı Mesajında,
 “Bütün yüce duyguların en güzel temsilcisi olan Annelerimiz, her yıl sadece bir gün değil, bir ömür boyu sevgileri ve fedakârlıklarıyla kalplerimizde yaşayan değerlerimizdir.”dedi.
Garabli, sevgili Peygamber efendimizin (SAV) “Cennet annelerin ayakları altındadır.” Hadis-i Şerif’i,”Allah’ın emirlerine aykırı olmadığı sürece, bütün annelere itaat etmek, saygı göstermek, cennetin önemli bir anahtarıdır ve bu anlamda cennet bütün annelerin ayakları altındadır. Yerleri asla doldurulamayan en değerli varlıklarımızdır” diyen, Garabli mesajında şunları kaydetti;
“Annelerimiz, sevgi ve şefkat dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla bizleri hayata hazırlayan, ömür boyu bizlere yol gösteren, iyi ve kötü günümüzde her zaman yanımızda sonsuz fedakârlıklarını esirgemeyen, koruyucu meleklerimizdir.
Yaşanabilir, mutlu ve huzurlu bir toplumun temeli sevgidir. Sevginin ise en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve yaşamları süresince bizleri korumak için kol kanat olan annelerimizdir. Annelerimizin bizler için göstermiş oldukları büyük fedakârlıklar için ne yapsak azdır. Onların bize sunmuş oldukları sonsuz sevgi ve fedakârlıkları unutmamalıyız. Bizim için ömrünü adayan Annelerimize layık hayırlı evlatlar olmaya çalışmalı ve onlardan öğrendiğimiz sevgiyi, şefkati doyasıya onlarla paylaşmalı ve yaşamalıyız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52