banner31
banner6

Polis, Parti Evi’ni bastı… Çok sayıda tutuklu var

19 Mayıs 2024 Pazar 12:16
180 Okunma
Polis, Parti Evi’ni bastı… Çok sayıda tutuklu var

Esentepe’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ile Girne Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından dün eğlence düzenlenen bir ikametgaha yapılan operasyon sonucu, N.T.A.(E-23)’nın tasarrufunda yaklaşık 7 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan ucu yanık puro ve akabinde Çatalköy’de bulunan ikametgahında yapılan aramada  yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğu inanılan madde, O.P.A.(E-22)’nın tasarrufunda  içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sigara ve yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, C.A.U.(K-28)’nun tasarrufunda uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 2 adet MDMA türü hap, M.J.O.(K-29)’nun tasarrufunda içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sigara bulunarak emare olarak alındı.

Polis basın subaylığından verilen bilgiye göre, bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen O.A.T. (E-32) tutuklandı.

Operasyon kapsamında söz konusu ikametgahta eğlenceye katılmak için bulunan, üçüncü ülke uyruklu toplam 19 kişinin yapılan muhaceret kontrollerinde, ülkede yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettikleri tespit edilerek tutuklandı.

Son Güncelleme: 19.05.2024 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52