banner31
banner6

Saatçi, Kıbrıs’ta Konser Vermeye Hazırlanıyor

Türkiye’nin tek bassist kadın vokali Gizem Saatçi, yeni yılda KKTC’de konser vermeye hazırlanıyor.

16 Kasım 2021 Salı 21:20
78 Okunma
Saatçi, Kıbrıs’ta Konser Vermeye Hazırlanıyor

Türkiye’de 9 Rock/ blues albümü yapmış, tek bassist kadın vokali Saatçi, KKTC’de rockseverle buluşmaya hazırlanıyor. Ajans 392’ye açıklama yapan Saatçi, Türkiye ve dünyanın bir çok yerinde konserler verdiğini ifade ederek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de konser vermeye hazırlandığını söyledi ancak, nerede konser vereceğini açıklamadı, “Sürpriz” dedi.

Kıbrıs’ı çok merak ettiğini belirten Saatçi, daha önce çok gelmek istediğini ancak fırsatının olmadığını, bu konserle ülkeyi gezme ve tanıma fırsatı bulacağını söyledi. Saatçi, dün kutlanan KKTC’nin Cumhuriyet Bayramı ile ilgilide konuşarak, “Geçmişte büyük mücadelelerin verildiği ve Cumhuriyet ile taçlanan KKTC’yi canı gönülden tebrik ediyor, Kıbrıs Türkü dostlarımıza selam ve sevgilerimizi gönderiyorum, ilk fırsatta buluşacağız” ifadelerine yer verdi.

Gizem Saatçi Kimdir?

Gizem Saatçi, Türkiye’nin tek bassist kadın vokali, Türkiye’de dokuz adet rock blues albümü yapmış çok değerli bir sanatçı. Vokal yeteneğinin yanı sıra, bestekar ve guftekardır.Başta Onyedi ülkeden sanatçılığı tescil edilmiş Üstad Hasan Cihat Örter’in manevi kızı,Türkiye’nin dünyaca ün sahibi gitar virtüözü Esatriani yani Esat Saatçı nin hayat arkadaşıdır.Gizem Saatçı rock müziğin tanınan ismi Sabih Cangil’in elli senelik şarkıları projesini başlatmış ve ünlü rock sanatçısı Teoman ile aynı şarkı “Farkındayımı farklı versiyonlarda seslendirmiştir.

Gizem Saatçi, pandemi döneminde intiharlarla mücadele eden, çeşitli bürokratik sıkıntılarla birlikte mücadele veren sanatçıların sosyal ve sendikal haklarını düzeltilmesi için siyasete Doğru Yol Partisi Muğla İ Başkanlığı, Türkiye Değişim Partisi Muğla il başkanlığı ve Doğru Parti Muğla Teşkilat Başkanlığı, Muğla il 2.Baskanligi ve Danışmanlığı olarak görevlerine devam ettirmektedir.

Gizem Saatçi son günlerde gazeteci kişiliği ile de İz Haber Ajansı Kanal Siyaset Ankara bağlantılı “Muğla’nın saati “medya ajansını kurmuştur.

Gizem Saatçi 2022 yılbaşı için ,şuan için adı sürpriz olan Kıbrıs’ta kendisi ve grubuyla birlikte konser vermeye hazırlanmaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52