banner31
banner6

Salahi Şahiner: Bakanlar Kurulu adrese teslim arpa alımı için peşkeşe imza atıyor

21 Ocak 2024 Pazar 07:40
19 Okunma
Salahi Şahiner: Bakanlar Kurulu adrese teslim arpa alımı için peşkeşe imza atıyor

CTP Milletvekili Salahi Şahiner sosyal medya hesabından narenciye üreticileri için paylaşımda bulundu. Paylamında Bakanlar Kurulu’nun üretici düşmeni olduğu vurgulayan Şahiner “Bakanlar Kurulu adrese teslim arpa alımı için peşkeşe imza atıyor” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetçi Halk Partisi Milletvekili Salahi Şahiner Bakanlar Kurulu’nun sosyal medya hesabından narenciye üreticilerinin borç altında ezilirken ve ürününün dalında kalacak korkusu içindeyken hükümetin peşkeşe peşinde olduğunu vurguladı.

Salahi Şahiner’in paylaşımı şu şekilde:

“ÜRETİCİ BORÇ ALTINDA EZİLİRKEN VE ÜRÜNÜNÜN DALINDA KALACAK KORKUSU İÇİNDEYKEN HÜKÜMET PEŞKEŞ PEŞİNDE

SÜSLÜ LAFLARLA VE MASALLARINIZLA BU ÜRETİCİYİ KANDIRAMAZSINIZ...

TEK KELİME İLE ÜRETİCİ DÜŞMANISINIZ!!!

Bir yıl boyunca her gün binlerce lira servet ve alın teri harcayan narenciye üreticisi, 365 günlük emeğinin heba olmamasını, ürününün dalında kalmamasını ve haklı olarak Bakanlar Kurulu’ndan bir çözüm, tedbir bekliyor.

Oysa Bakanlar Kurulu ne yapıyor? Adrese teslim ihalesiz arpa alımı yapmak için yine bir peşkeşe imza atıyor.

Üreticinin sorunlarından bihaber, kış uykusunda olan hükümetin bu sorunları çözeceği yerde tek derdi birilerinin cebine oluk oluk para akıtmak.

Unutmayın ki bölge üreticisi bu zor gününde, sorunlarına çare üretmek yerine şaibeli işlere mesai harcayanlara tokat gibi bir cevap verecektir.

Hazır olun!!!”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52