banner31
banner6

Şampiyon Meleklerimizin Adını Yaşatacağız

05 Şubat 2024 Pazartesi 11:35
22 Okunma
Şampiyon Meleklerimizin Adını Yaşatacağız

Cypfruveks Genel Müdürü Cemal Redif, 6 Şubat 2023’de yaşanan Asrın Felaketi’nde hayatını kaybedenleri ve Şampiyon Melekleri asla unutmayacaklarını söyledi. 
Yazılı bir açıklama yapan Redif şunları söyledi;
6 Şubat  gecesi yaşanan deprem sadece binaları değil umutlarımızı, hayallerimizi bir ülkenin aydınlık yarınlarını yıktı. Adıyaman İsias Otel’de konaklayan 35 canımızı o kara gecede kaybettik. Şimdi onların hatırasını yaşatmak en büyük sorumluluklarımızdan bir tanesidir.  Önceliğimiz Adıyaman’daki dava sürecinde tüm Türkiye’ye emsal olacak bir kararın çıkması için birlikte mücadele etmektir.  Sonrasında da ülkemizde Şampiyon Meleklerimizin adının yaşatılacağı adımlar atmaktır. Bu vesileyle depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı acılı ailelerine de sabırlar dilerim.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52