banner31
banner6

Serdaroğlu: Asgari ücret bugün belirlenmezse masadan çekileceğiz!

20 Mayıs 2024 Pazartesi 10:12
25 Okunma
Serdaroğlu: Asgari ücret bugün belirlenmezse masadan çekileceğiz!

Hür-İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu, bugün asgari ücretin belirlenmemesi halinde masada bir daha bulunmayacaklarını kesin bir dille ifade etti. "Dilenci değiliz" diyen Serdaroğlu, hükümetin ve işverenlerin hayat pahalılığı oranının 3-4 puan üzerinde bir artışı bile kabul etmediklerini, 500-600 TL’yi fazla gördüklerini söyledi.
İşçi temsilci Hür İşçi Sendikaları Federasyonu (Hür-İş) Başkanı Ahmet Serdaroğlu, Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı öncesi Kıbrıs Postası’na özel açıklamalarda bulundu.

Hür-İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu, geçen haftaki asgari ücret görüşmesine yönelik sert eleştirilerde bulunarak, hükümetin ve işverenlerin önceden anlaşarak, görüşmeleri yalnızca “göstermelik” olarak yaptığını belirtti. Bu sürecin, etik değerlere uymayan davranışlarla dolu olduğunu ifade eden Serdaroğlu, yaşananların “kabul edilemez” olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52