banner31
banner6

SON DAKİKA! İsias davası... Efe Bozkurt ve Halil Bağçı teminatla serbest!

29 Mart 2024 Cuma 21:15
41 Okunma
SON DAKİKA! İsias davası... Efe Bozkurt ve Halil Bağçı teminatla serbest!

İsias Otel ile ilgili görüşülen davada otel sahibi Ahmet Bozkurt’un oğlu Efe bozkurt ve mühendis Halil Bağçı teminatla serbest bırakıldı.

6 Şubat depreminde yıkılan ve Şampiyon Melekler’e de mezar olan İsias Otel ile ilgili görüşülen davada otel sahibi Ahmet Bozkurt’un oğlu Efe bozkurt ve mühendis Halil Bağçı teminatla serbest bırakıldı.

Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşülen İsias Davası’nda 2 sanık, Ankara Gazi Üniversitesi’nin ek raporu doğrultusunda serbest bırakıldı.

Kahramanmaraşlı merkezli depremlerde yıkılan İsias Otel, 35'i Kıbrıslı Türk sporcu ve öğretmenlerden oluşan kafilenin yanı sıra toplam 72 kişiye mezar olmuştu.

Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi davayla ilgili duruşmayı 26 Nisan’a ertelerken, ailelerin adalet mücadelesi devam ediyor...

Kaynak: Kıbrıs Postası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52