banner31
banner6

Son Sözü Lefkoşalı Söyledi: Bu İş Bitti, Sadık Başkan..!

24 Aralık 2022 Cumartesi 18:47
36 Okunma
Son Sözü Lefkoşalı Söyledi: Bu İş Bitti, Sadık Başkan..!

Ulusal Birlik Partisi’nin Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Sadık Gardiyanoğlu’nun gerçekleştirdiği “Zafere Yürüyüş” etkinliği adına yakışan bir şekilde gerçekleşti.

Lefkoşa sokaklarının bugüne kadar görmediği bir kalabalığın ve coşkunun eşlik ettiği Gardiyanoğlu “son sözü her zamanki gibi halk söyledi ve bu iş bitti” dedi.

Gardiyanoğlu’na zafer yürüyüşünde UBP’nin Gönyeli-Alayköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Amcaoğlu başta olmak üzere, UBP Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ile bakanlar ve milletvekilleri de katıldı.

Zafer Yürüyüşü’ne YDP ve DP de büyük destek verdi.

Gardiyanoğlu, hem Lefkoşa hem de Gönyeli’de seçimin bugünden bitmiş olduğunu ifade ederek, “26 Aralık’tan sonra Lefkoşa ile Gönyeli arasındaki anlamsız kavga da son bulacaktır. Değerli kardeşim Hüseyin Başkan ile el ele verip her iki belediyemizi de hak ettikleri yere taşıyacağız” dedi.

Son Güncelleme: 24.12.2022 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52