banner31
banner6

Spor müsabakaları için Türkiye'de bulunan 4 kafile adaya döndü

08 Şubat 2023 Çarşamba 08:28
46 Okunma
Spor müsabakaları için Türkiye'de bulunan 4 kafile adaya döndü

Spor müsabakaları için Türkiye’de bulunan 4 kafile ülkeye döndü.

Spor müsabakaları için Türkiye’de bulunan dört kafile KKTC’ye döndü.

Düzce’de bulunan 14 öğrenci, 1 öğretmen ve 1 idareciden oluşan Yakın Doğu Koleji Genç Erkek Hentbol Takımı ile 14 öğrenci, 1 öğretmen ve 1 idareciden oluşan Lefkoşa Türk Lisesi Genç Kız Hentbol Takımının, Ankara Esenboğa Havaalanı’ndan Türkiye saatiyle 19.35’te kalkan uçak Ercan Havalimanı’na indi.

Kahramanmaraş’ta bulunan 13 öğrenci, 1 öğretmen ve 1 idareciden oluşan Namık Kemal Lisesi Genç Erkek Voleybol Takımı ile 14 öğrenci, 1 öğretmen ve 1 idareciden oluşan Gazimağusa Türk Maarif Koleji Genç Kız Voleybol Takımı sabah saatlerinde ülkeye döndü.

ÜSTEL: "ADIYAMAN'A YARIN BİR UÇAK DAHA GÖNDERMEYİ PLANLIYORUZ"

Başbakan Ünal Üstel, Ercan Havalimanı’nda basına bir açıklama yaparak, Adıyaman’daki İsias Otel enkazına ilişkin konuştu.

Başbakan Üstel, yoğun bir şekilde arama kurtarma çalışmalarının gerçekleştirildiğini dile getirerek, “150 ekip arkadaşımız canla başla çalışıyor” dedi.

Otel enkazından gelecek olan bilgilere göre, yarın bir uçak daha göndermeyi planladıklarını belirten Üstel, ihtiyaca göre bu durumun değişebileceğini söyledi.

Üstel, “Her türlü tedbiri aldık, bu hadisenin yaşandığı günden beri bu süreci en iyi şekilde götürmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Başbakan Üstel, “Mutlu haberleri inşallah yarın vermiş olacağız…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52