banner31
banner6

Telekomünikasyon Dairesi: Hesapları kapatılmayan abonelerin hizmetleri kesilecek

30 Mayıs 2023 Salı 18:34
25 Okunma
Telekomünikasyon Dairesi: Hesapları kapatılmayan abonelerin hizmetleri kesilecek

Telekomünikasyon Dairesi, abonelerin, 30 Nisan’a kadar olan borçlarını en geç 12 Haziran’a kadar kapatması gerektiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, hesapları kapatılmayan abonelerin ses, data ve internet hizmetlerinin kesileceği belirtildi.

Telekomünikasyon Dairesi, abonelerin 30 Nisan tarihine kadar olan borçlarını en geç 12 Haziran tarihine kadar kapatmalarını istedi.

Daireden yapılan yazılı açıklamada, 30 Nisan sonu itibarıyle hesapları kapatılmayan ve açık hesapları bulunan abonelerin, ses, data ve internet hizmetlerinin bilgisayar aracılığıyla kesileceği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, Mayıs 2022 sonu itibarıyle daireye 12 fatura dönemi üzeri borcu olan tüm abonelerin hatları ve aboneliklerinin iptal edileceği uyarısında bulunuldu.

Daire açıklamasında, bu durumda olan abonelerin mağdur olmaması için en yakın Telekomünikasyon Dairesi muhasebe gişelerine veya anlaşmalı bankalara başvurarak, borçlarını kapatmaları istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52