banner31
banner6

Töre: “Biz Burada Varız ve Anavatanımız İle Yolumuza Devam Ediyoruz”

24 Mayıs 2024 Cuma 12:18
0 Okunma
Töre: “Biz Burada Varız ve Anavatanımız İle Yolumuza Devam Ediyoruz”

Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-iş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Meclis Şeref Salonunda yer alan kabulde KKTC Kamu Sen Başkanı Metin Atan da hazır bulundu.
Burada bir konuşma yapan Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-iş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Meclis Başkanı Töre’nin Türkiye ve KKTC ilişkilerinde her zaman en önde yer alan bir siyasetçi olduğunu vurguladı.
KKTC’de Kamu Sen ile 35 yıllık ilişkileri olduğunu anımsatan Arslan, bu iyi ilişkilerin bir nişanesi olarak Hak İş KKTC Temsilciliğini de açacaklarını ifade etti.
Arslan, KKTC’nin tanınması konusunda yeni bir bakış açısı ile hareket etmek gerektiğini söyleyerek, bu saatten sonra federasyon görüşmeleri ile  zaman kaybedilmemesi gerektiğine işaret etti.
TÖRE
Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de konuşmasında, çocukluk ve gençlik yıllarından beri Türklük davasının içerisinde olduğunu kaydederek bir milletin milli ve manevi değerlerinin ne kadar güçlü olursa o milletin o kadar sağlam olacağına inandıklarını belirtti.
Hak İş’in KKTC’deki sendikalara verdiği desteğin önemine işarete eden Töre, Kamu sen ile kurulan ve yürütülen sıcak ilişkiler dolayısıyla teşekkür etti.
Dünyadaki bazı çevrelerin olumsuz tutumlarına rağmen “Biz burada varız ve Anavatanımız ile yolumuza devam ediyoruz” diyen Töre,  Türk Devletleri Teşkilatı ile daha da güçlü olduklarını kaydetti.
Töre, KKTC’ne hep birlikte sahip çıktıklarını vurgulayan Töre: “Milletimizi seviyoruz. ‘Ne mutlu Türküm’ diyebilen herkesi milletimizin şerefli bir üyesi olarak görüyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52