banner31
banner6

Tufan Erhürman: Geleceğiz ve geçici işçi alımını kaldıracağız

03 Mayıs 2023 Çarşamba 19:34
23 Okunma
Tufan Erhürman: Geleceğiz ve geçici işçi alımını kaldıracağız

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümetin geçici işçi statüsünde istihdam yapacağı yönünde çıkan haberlere dikkat çekerek, "Geleceğiz ve geçici işçi alımını kaldıracağız." dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümetin, seçim yasakları öncesinde geçici işçi istihdam edeceğine ilişkin çıkan haberlere işaret etti.

CTP Lideri Erhürman, “Seçim dönemine girilirken yine geçici işçi istihdamı. Beş senden, beş senden, on da benden denilerek... Pek çok dairede ihtiyaç duyulan alanlarda memur sıkıntısı devam ederken. Herkes, bütçenin yüzde 80’i maaşlara gidiyor, nasıl yatırım yapacağız diye şikayet ederken. Şaşırdık mı peki?” ifadelerini kullandı.

“Zihniyet bu ve değişeceği yok!” diyen Erhürman, “Değişmeyeceğine göre değiştireceğiz. Bu iş bitti! Geleceğiz ve geçici işçi alımını kaldıracağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52