banner31
banner6

Türkiye Yüzyılı Türk Dünyası İçin Parlıyor

19 Ocak 2024 Cuma 20:21
23 Okunma
Türkiye Yüzyılı Türk Dünyası İçin Parlıyor

Mavi Vatan için gurur günü yaşandı. Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla TCG Derya ile kavuştu. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme KKTC Fahri Başkanı Talip Sancar “Türkiye’nin ilk insanlı uzay yolculuğunun gerçekleşmesi ve ardından TCG Derya gemisinin Mavi Vatan’la buluşması gücümüze güç katılmıştır” dedi.

Yazılı açıklama yapan Sancar şunları kaydetti;

Anavatan Türkiye’miz yerli ve milli yatırımlarla kendi savaş gemisini tasarlayan, inşa eden ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülkeden biri konumuna gelmiştir. Elektronik harp alanında öncü konumuna yükselen Türkiye, İHA ve SİHA üretiminde ise artık dünyanın ilk 3-4 ülkesinden biri durumundadır. Bizlerin güvenliği ve Mavi Vatan’ın emniyeti açısında atılan adımları hayranlıkla takip etmekteyiz.  Türkiye yüzyılı vizyonunda dev adımlar atan başta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52