banner31
banner6

Ülke genelinde trafik denetimleri: 412 sürücü rapor edildi, 36 araç trafikten men edildi

13 Mayıs 2023 Cumartesi 14:45
16 Okunma
Ülke genelinde trafik denetimleri: 412 sürücü rapor edildi, 36 araç trafikten men edildi

Ülke genelinde gerçekleştirilen trafik denetimleri sırasında 412 sürücü rapor edildi, bir sürücü tutuklandı, 36 araç ise trafikten men edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ülke genelinde 12 Mayıs Cuma günü polis tarafından trafik denetimleri yapıldı.

412 SÜRÜSÜ RAPOR EDİLDİ, 1 SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Kontrollerde bin 897 araç sürücüsü kontrol edilirken, 125’i belirlenen yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak, 8’i alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, biri sürüş ehliyetsiz araç kullanmak olmak üzere toplam 412 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlardan rapor edildi. Kontrollerde bir araç sürücüsü tutuklanırken, 36 araç ise trafikten men edildi.

KAMYON KONTROLLERİ YAPILDI: 10 KAMYON TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Ayrıca Lefkoşa’da, kamyonlara yönelik denetimlerde, kamu mesai saati başlangıcının bir saat öncesinden, mesai başlangıç saatine kadar olan sürede yani 07.00–08.00 saatleri arasında 5 bin kg ve üzerindeki ağırlıkta olan kamyonların trafikte seyir halinde bulunmalarının yasak olmasına rağmen, trafikte seyrettikleri tespit edilen toplam 10 kamyon sürücüsü rapor edildi ve bahse konu kamyonlar trafikten men edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52