banner31
banner6

Ünlü şarkıcı sahneden düştü! İşte sağlık durumu...

10 Mayıs 2023 Çarşamba 09:35
162 Okunma
Ünlü şarkıcı sahneden düştü! İşte sağlık durumu...

Şarkıcı Kibariye, dün akşam Mersin'de sahne aldı. Sahneye bir anda fırlayan hayranına bir koruması müdahale etti. Ancak Kibariye hem hayranı hem de korumasının arasında kalarak dengesini bir anda kaybetti. Ünlü şarkıcı, yaklaşık 2 metre yükseklikten yere çakıldı. Hemen hastaneye kaldırılan Kibariye'nin sağlık durumu merak edildi. Açıklama; Sağlık Bakanı Fahriyettin Koca'dan geldi.

Mersin Merkez Akdeniz ilçesi Turgut Reis Mahallesi Kültür ve Sanatevi önünde kurulan alanda "Romanlar Buluşması" düzenlendi. Romanlar Buluşması" konserinde ünlü sanatçı Kibariye sahne aldı.

Kibariye sahnede şarkısını söylerken talihsiz bir kaza yaşadı. Ünlü sanatçı için sahneye çıkan bir hayranı ona doğru koştuğu sırada koruması olduğu değerlendirilen şahsın müdahalesi sırasında Kibariye darbe aldı.

Sahneye çıkmak isteyen bir kişiyi engellemeye çalışan güvenlik görevlisinin sert bir şekilde çarptığı Kibariye dengesini kaybetti.

Ünlü şarkıcı darbenin şiddetiyle yaklaşık 2 metre yükseklikteki sahneden aşağı düştü.

Yaralanan Kibariye önce yakın bir özel hastaneye ardından da Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan Kibariye'nin düşme anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

BAKAN KOCADAN AÇIKLAMA

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Kibariye'nin sağlık durumu hakkında paylaşım yaptı.

Koca, "Ses sanatçımız Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesinde devam ediyor."

"Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup, taburcu edilecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

"Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52