banner31
banner6

YDP'den UBP'ye yalanlama geldi

03 Ocak 2022 Pazartesi 21:07
55 Okunma
YDP'den UBP'ye yalanlama geldi

Bazı basın yayın organlarında YDP den istifa eden bazı üyelerin UBP ye katıldıkları yönünde haberler çıkmasının ardından YDP basın bildirisi yayınladı.

"UBP YE GEÇENLER YDP Lİ DEĞİL..."

Bugün bazı basın yayın organlarında YDP den istifa eden bazı üyelerin UBP ye katıldıkları yönünde haberler çıkmıştır.

Oysa bu kişiler, aylar önce Sayın Bertan Zaroğlu ile birlikte partimizden ayrılan,  daha sonra da bir başka partinin kuruluşunda isimleri geçen kişilerdir. Görüldüğü gibi Bertan Zoroğlu’nun YDP den koparabildiği, onları önce Milletin Partisine, arkasından UBP ye sürüklediği kişi sayısı da ancak bu kadardır.

İşin ilginç yanı UBP nin bu tür algı operasyonuna ihtiyaç duyacak kadar sıkıntıda olmasıdır. Anlaşılan o ki, tek başına iktidar iddiasından vaz geçen UBP, Milletin Partisini değil de bu partiye mensup kişileri transfer ederek algı yapmaya çalışmaktadır.

Bu algılar, UBP nin bırakın tek başına iktidar olmayı, birinci parti olma iddiasından bile geride kaldığını göstermektedir...

YDP, başta UBP olmak üzere bu düzeni kuran ve yaşatan herkesten hesap soracak tek partidir. YDP nin iktidar yürüyüşü engellenemez...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52