banner31
banner6

YDP'nin adayı Lesinger: Biz bilincini tüm Adaya YDP ile aşılayacağım

06 Haziran 2023 Salı 18:37
5 Okunma
YDP'nin adayı Lesinger: Biz bilincini tüm Adaya YDP ile aşılayacağım

YDP’nin milletvekili adayı Figen Yaman Lesinger, seçimi “kadın olarak başaracağım” vurgusu yaptı. 

Yeniden Doğuş Partisi'nin milletvekili adayı Figen Yaman Lesinger ADA TV'de İşin Aslı programına konuk oldu.
25 Haziran'da gerçekleşecek olan Ara Seçimler'de tek kadın milletvekili adayı olan Doç. Dr. Figen Yaman Lesinger, Yeniden Doğuş Partisi'nden aldığı gücün ok önemli olduğunu vurgulayarak "Hayatımda ışık yakan nokta çok insan tanımak oldu" şeklinde konuştu.
Lesinger, seçim sürecinin yoğun bir şekilde geçtiğini, gece gündüz ayrımı yapılmaksızın çalıştıklarını dile getirirken diğer taraftan da yeni insanlarla tanışmanın keyif verdiğini anlatarak, “İnsanların kalbine dokunmak istiyorum. Sonucun başarılı olacağına inanıyorum" dedi.
 Siyasete attığı adımın verdiği mutluluktan bahseden Lesinger, YDP içerisinde bu yarışta yer almaktan gurur duyduğunu belirtti. 

"YDP SES VERMEYE ÇALIŞIYOR"

Yeniden Doğuş Partisi'nin Meclis'te iki milletvekiline sahip olduğunu ve ses vermeye çalıştığını söyleyen Lesinger, YDP'nin seçim manifestosunun içerisinde yer alan tüm maddelerini yerine getirmek için çaba gösterdiğini, bunları yapmaya başladığını ve tabanını oluşturmaya çalıştığını kaydetti.

YDP’nin ülke adına icraatlar yapmaya çalıştığına vurgu yapan Lesinger, “Biz bilincini tüm ada da YDP ile aşılayacağım. YDP ayrım yapmadan herkesimden insanı kucaklamaktadır ve tabanı da böyledir. YDP her kesimin sesi olmaya çalışıyor " şeklinde konuştu. 

Kendisine destek isteyen Lesinger, "Vatanım uğruna ortaya çıktım, kadın olarak başaracağım, bunu çok büyük yürekli insanlarla yapacağım. Kadının siyasette çok güzel işeler yapabileceğini göstermek ve ses vermek için buradayım "ifadelerini kullandı.

"KOLLARIMI SIVADIM YOLA ÇIKTIM"

"Kollarımı sıvadım yola çıktım" diye konuşan Lesinger, hiçbir kadının başarısız olmak istemeyeceğini dile getirdi. Bir kadın olarak halkın arasından bu yola çıktığına vurgu yapan Lesinger, “Ses vermek istiyorum. Vatanımız için hizmete hazırız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52