banner31
banner6

Zehie Helin Reessur cinayeti: Helin’in yakınları mahkeme önünde eylem düzenledi

17 Ağustos 2023 Perşembe 14:21
132 Okunma
Zehie Helin Reessur cinayeti: Helin’in yakınları mahkeme önünde eylem düzenledi

Zehie Helin Reessur’un cinayetiyle ilgili dava bugün görüşülüyor... Cinayet zanlısı Sefer Buğra Altundağ’ın yargıç önüne çıkarılacağı sırada Helin’in yakınları ve bölge halkı, İskele Kaza Mahkemesi önünde pankartlarla eylem düzenledi.

Gazimağusa Meslek Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Zehie Helin Reessur’un 25 Ocak tarihinde öldürülmesi meselesinde zanlı olarak görülen 21 yaşındaki Sefer Buğra Altundağ, bugün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Sefer Buğra Altundağ yargıç önüne çıkarılmadan önce Helin’in yakınları ve bölge halkı, İskele Kaza Mahkemesi önünde pankartlarla eylem düzenledi.

Mahkeme önünde toplanan eylemciler, “Meclis göreve, yasayı güncelle”, “Vahşeti magazinleştirme”, “Tanı koy, rehabilite et, önle” ve “Cinayete neden arayıp normalleştirme” yazılı pankartlar açtı.

Zanlı Altundağ’ın yargıç karşısında sorgulanacağı davanın gün boyu devam edeceği belirtiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52