banner31
banner6
banner1

267 sürücü rapor, 6 araç trafikten men edildi

09 Ekim 2025 Perşembe 13:37
16 Okunma
267 sürücü rapor, 6 araç trafikten men edildi

Lefkoşa’da gerçekleştirilen asayiş ve trafik denetiminde 267 sürücüye ceza kesildi, 6 araç ise trafikten men edildi. Rapor edilen trafik suçlarında ilk sırayı yine “yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak” aldı.

Polis basın bültenine göre, dün gece 20.00-24.00 saatleri arasında, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nün sorumluluk alanı içerisinde yapılan asayiş ve trafik denetimleri kapsamında bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, kahvehaneler, işçi lojmanları ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edildi, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik denetimleri kapsamında toplam bin 602 araç sürücüsü kontrol edilirken; 128’i yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak, 12’si emniyet kemeri takmadan araç kullanmak, 10’u sürüş esnasında cep telefonu kullanmak, 4’ü sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanmak, 3’ü alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 2’si aracın camlarına görüşü engelleyici cam filmi yapıştırmak, 2’si susturucusuz egzozla araç kullanmak, 1’i koruyucu başlık takmadan motosiklet kullanmak, 1’i tehlikeli sürüş yapmak, 1’i sigortasız araç kullanmak ve 103’ü diğer trafik suçlardan olmak üzere toplam 267 sürücü rapor edildi. 6 araç ise trafikten men edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52