banner31
banner6

Bakanlar Kurulu’ndan grevleri erteleme kararı!

02 Mayıs 2025 Cuma 10:39
46 Okunma
Bakanlar Kurulu’ndan grevleri erteleme kararı!

Sendikaların Disiplin Tüzüğü’nde yapılan değişikliğe karşı bugün aldıkları genel grev kararı sonrasında Bakanlar Kurulu harekete geçti.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre, Ercan Havalimanı Hava Trafik Şube Amirliği, Gazimağusa ve Girne Limanı, sağlık kuruluşları, Gümrük ve Rüsumat Dairesi’nin şube amirlikleri ile Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nda (KIB-TEK) başlatılacak tüm grevler 60 gün süreyle ertelendi.

Anahtar Kelimeler:
Disiplin Tüzüğü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52