banner31
banner6

“Kod Adı-Long Beach Operasyonu”… Tutuklu sayısı üçe çıktı

İskele Long Beach bölgesinde, tasarrufunda hırsızlık maksatlı ev açmaya yarayan çeşitli aletlerle suçüstü tespit edilen bir kişinin tutuklanmasının ardından yapılan “Kod-Adı Long Beach Operasyonu”nda iki kişi daha tutuklandı.

04 Mayıs 2025 Pazar 10:52
112 Okunma
“Kod Adı-Long Beach Operasyonu”… Tutuklu sayısı üçe çıktı

Polis basın bültenine göre, dün saat 1.30’da devriye gezen polis ekipleri, yüzünde maske ve ellerinde eldiven bulunan H.A.’yı (E-41), sırt çantasıyla birlikte ağaçlar arasında gizlenmiş halde tespit ederek, suçüstü tutukladı.

Yürütülen ileri soruşturma ve “Kod-Adı Long Beach Operasyonu” kapsamında, H.A’nın tespit edildiği bölgede ve akabinde kalmakta olduğu evde arama yapıldı. Aramalarda, bahse konu şahsın, 9 Mayıs 2023 ile 3 Mayıs 2025 tarihleri arasında İskele bölgesinde birçok ev içerisinden çaldığı tespit edilen bir adet 7.65 mm çapında tabanca, tabancaya ait iki adet şarjör ile toplam 32 adet 7.65 mm çapında canlı mermi, yüklü miktarda döviz ve TL cinsi para, muhtelif ziynet eşyaları ile değişik modellerde birçok güneş gözlüğü, saatler, alkollü içkiler, elektronik cihazlar ve ev eşyaları bulundu.

Meseleyle bağlantılı P.G.(K-39) ve M.G (E-52) tutuklanırken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Long Beach Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52