banner31
banner6

Courtney Love'a yalan makinesi çağrısı: Kurt Cobain intihar etmedi, öldürüldü

26 Mart 2023 Pazar 19:34
68 Okunma
Courtney Love'a yalan makinesi çağrısı: Kurt Cobain intihar etmedi, öldürüldü

Ödüllü yazar ve film yapımcısı Ian Halperin, 27 yaşında hayatını kaybeden rock yıldızı Kurt Cobain'in intihar etmediğini ve öldürüldüğünü savunarak, eşi Courtney Love'a yalan makinesine girmesi için meydan okudu.

Nirvana grubunun solisti KURT CORBAIN, 8 Nisan 1994'te, henüz 27 yaşındayken intihar etmişti. Seattle'ın Lake Washington semtindeki evinde bir av tüfeği ile hayatına son veren Cobain'in cansız bedeni, yaklaşık 34 saat sonra bir elektrikçi tarafından bulunmuştu. Adli tabip ile Seattle Polis Departmanı, şarkıcının ölümünün intihar olduğunu doğrulamıştı.

Ancak ünlü ismin intiharının ardından tüm gözler eşi Courtney Love'a çevrilmiş, Kurt'ü onun öldürdüğüne dair komplo teorileri üretilmişi.

Courtney Love'a yalan makinesi çağrısı: Kurt Cobain intihar etmedi, öldürüldü - 2

YALAN MAKİNESİ ÇAĞRISI

Kurt Cobain'in intihar etmediğini, aslında öldürüldüğünü iddia eden isimlerden biri de ödüllü yazar ve film yapımcısı Ian Halperin. 

Halperin, Cobain'in ölümünden yıllar sonra Courtney Love'a yalan makinesine girmesi için meydan okudu ve şarkıcının ölümüyle ilgili soruları yanıtlamasını istedi.

Courtney Love'a yalan makinesi çağrısı: Kurt Cobain intihar etmedi, öldürüldü - 3

"ÖLDÜRÜLDÜĞÜNE DAİR KANITLARIM VAR"

90'lı yıllardan beri Cobain'in ölümünü araştıran yazar, yeni kitabı 'The Cobain Murder: The Killing And Cover Up of Kurt Cobain'de, ünlü şarkıcının öldürüldüğüne dair kanıtları olduğunu iddia etti. Ancak Courtney Love da dahil olmak üzere kimseye bir suçlama yöneltmedi.

Halperin yıllardır süren spekülasyonların son bulması için Love'ın yalan makinesi testine girmesi çağrısı yaptı. Bu testin aynı zamanda Love'ın adını temizleyebileceğini düşündüğünü söyledi.

Courtney Love'a yalan makinesi çağrısı: Kurt Cobain intihar etmedi, öldürüldü - 4

"COURTNEY'E MEYDAN OKUYORUM"

The Sun gazetesine konuşan yazar, "Bu kitapta, tereddüt etmeden, polisin yüzde bin yanlış anladığı ve bunun bir cinayet olduğu sonucuna varıyorum" dedi.

Yazar şunları söyledi:

"Karar intihardan cinayete değiştirilmelidir. Kimseyi cinayetle suçlamıyorum ama sonunda yalan makinesine girmesi için Courtney'e meydan okuyorum. Adını temize çıkarmak için parasını ben ödeyeceğim. Courtney, yıllardır Kurt'ün ölümünde bir parmağı olmasıyla suçlanıyor. Eğer testi geçerse, Times Meydanı'nda bir billboard satın alacağım ve billboardda 'Courtney Love masumdur' yazacak."

Courtney Love'a yalan makinesi çağrısı: Kurt Cobain intihar etmedi, öldürüldü - 5

Love'ın "Cobain'in katillerini bulmaya yardımcı olmak için mahkemeye çıkması gerektiğini" söyleyen Halperin, Love'ın yalan makinesi teklifine ve kitabına "büyük bir inkarla" karşılık vereceğini düşündüğünü de belirtti.

Courtney Love'a yalan makinesi çağrısı: Kurt Cobain intihar etmedi, öldürüldü - 6

Amerikan grunge müzik grubu Nirvana'nın kurucusu Kurt Cobain ile ABD'li şarkıcı ve oyuncu Courtney Love, 1992 yılında evlenmiş, aynı yıl Frances Bean adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52