banner31
banner6

Deniz Uğur eski eşi Reha Muhtar'a kızının attığı mesajlar ile yanıt verdi! Mina Deniz: Anne ben bu adamla yaşamak istemiyorum!

19 Eylül 2022 Pazartesi 19:32
263 Okunma
Deniz Uğur eski eşi Reha Muhtar'a kızının attığı mesajlar ile yanıt verdi! Mina Deniz: Anne ben bu adamla yaşamak istemiyorum!

Magazin gündemi eski eşler Deniz Uğur ile Reha Muhtar'ı konuşuyor. Deniz Uğur ile Reha Muhtar'ın ikizleri şiddet mi görüyor? İkiz çocukları olan Deniz Uğur ile Reha Muhtar geçtiğimiz haftalarda nafaka haberleri ile gündeme gelmişti. Uzun yıllardır ekranlardan uzak bir hayat yaşayan Reha Muhtar velayetlerinin kendisinde bulunduğu ikizleri Mina Deniz ile Poyraz Deniz'e fiziksel ve psikolojik şiddet mi uyguluyor? Deniz Uğur'un Reha Muhtar'a, 13 yaşındaki kızı Mina Deniz'in ellerini ısırdığı ve şiddet uyguladığı iddialarıyla uzaklaştırma aldırdığı ortaya çıkmıştı. Şiddet iddialarının asılsız olduğunu söyleyen Reha Muhtar'a Deniz Uğur'dan yanıt geldi. Kızının darp edildiğini ve psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın açıklamasına, kızının mesajıyla karşılık verdi. 13 yaşındaki Mina annesi Uğur'a attığı mesajda 'Anne ben bu adamla yaşamak istemiyorum' ifadelerini kullandı

Uğur, çocuğunun darbedildiğini söyleyerek "Mina babası Reha'nın önceki cuma günü çok kötü dövdüğünü söyledi. Hatta 'Bu sefer çok kötü dövdü' diyerek önceki davranışlarını da teyit etmiş oldu. Zaten Mina babası hakkında daha önce yaralama suçundan şikayetçi olmuştu. Sonra babası baskı kurunca şikayetinden vazgeçti. Çocuk bana vücudundaki darp izlerini gösterdi. Kızımın kollarında ve bacaklarında çürükler ve ezikler vardı. Ellerinin üzerinde de ısırık izleri gördüm" dedi.

Muhtar ise Uğur'un açıklamalarına Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yalan, iftira ve manipülasyonla mahkemede istendiği gibi daha fazla para almak için çocuklarımı çok kötü oyunlara alet etmeye çalışıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Muhtar ayrıca kızı Mina'nın, "Diğer ifadeyi babam benim değerimi bilsin diye öyle verdim. Tartışsak da ben hep babamın yanında kalmak istiyorum. Babamdan şikayetçi olduğumu bir anlık sinirle söyledim. Babamdan kesinlikle fiziksel şiddet görmemekteyim" şeklinde ifade verdiğini paylaştı.

Deniz Uğur eski eşi Reha Muhtar'a kızının attığı mesajlar ile yanıt verdi! Mina Deniz: Anne ben bu adamla yaşamak istemiyorum!

VURUYOR VURMADIM DİYOR

Uğur ise bu ifadelerin eski olduğunu eski kocası Muhtar'ın algı yaratmaya çalıştığını belirtti. Uğur son olarak kızının kendisine gönderdiği mesajı paylaştı.

Kızı Mina'nın attığı mesajda şu ifadeler yer alıyor. 'bana ilk öne b.k gibi davranıyor. Sonra hayır ben sana hiçbir zaman öyle bir şey yapmadım diyor. Polislere yalan söylüyor. Her hikayeyi döndürerek söylüyor. Benim ona karşı ajanlık yaptığımı düşünüyor. Ne yapacağım? Anne ben bu adamla yaşamak istemiyorum. Bana yapmadığım şeyler için bağırıyor. Vuruyor, vurmadım diyor. Çok içki içiyor sonra alkolik değilim diyor. Anne ne olur ben bu adamla yaşamak istemiyorum. Ne olur anne…'

ÇOCUKLARINIZ BABALARINDAN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ OKULDA ANLATIYOR

Uğur ayrıca bir takipçisinin kendisine attığı mesajı da paylaştı. Takipçisi, Muhtar'ın geçen sene okulda çıkardığı rezaletten şu şekilde bahsetti: 'Deniz hanım, Ben TED'ten bir veliyim. Geçen sebep okulda çıkardığı rezaletleri biliyorsunuzdur. Müdür hanıma şiddet uyguladı. Çocuklarınız babalarından şiddet gördüğünü okulda anlatıyor. Hepimiz biliyoruz… Adam hep sarhoş. Yaptığı taşkınlıklara hepimiz şahidiz…'

Kızının darp edildiğini belirten Uğur, darp raporunu savcıya sunduklarını ve Muhtar'ın hem kendisine hem de çocuklara bir ay yaklaşmasının yasak olduğunu belirterek, 'Yardım alacağız, destek alacağız. Travma geçirdi çocuklarım ne gerekirse yapacağız.' dedi.

Uğur, Muhtar'ın önceki gün yaptığı paylaşımı kastederek, 'O ifadenin geri alınmasıyla ilgili paylaşım, bu sonuncu darp olayla ilgili değil. Geçen yıl kızımın üstünde baskı kurarak geri aldırdığı eski şikayet. Benim maddi hiçbir talebim yok sadece çocuklarımı korumaya çalışıyorum' dedi.

İkiz çocukları olan Deniz Uğur ile Reha Muhtar geçtiğimiz haftalarda nafaka haberleri ile gündeme gelmişti.

Deniz Uğur eski eşi Reha Muhtar'a kızının attığı mesajlar ile yanıt verdi! Mina Deniz: Anne ben bu adamla yaşamak istemiyorum!

Deniz Uğur'un Reha Muhtar'a, 13 yaşındaki kızı Mina Deniz'in ellerini ısırdığı ve şiddet uyguladığı iddialarıyla uzaklaştırma aldırdığı ortaya çıktı.

Deniz Uğur eski eşi Reha Muhtar'a kızının attığı mesajlar ile yanıt verdi! Mina Deniz: Anne ben bu adamla yaşamak istemiyorum!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Deniz Uğur, eski hayat arkadaşı Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızı Deniz Mina'yı darp ettiği iddiasıyla uzaklaştırma kararı aldırdı.

Bir dönemin ünlü televizyoncusu Reha Muhtar'la ilgili şok bir iddia gündemde… Muhtar'ın 13 yaşındaki ikiz çocuklarından Deniz Mina'yı elindeki laptopu vermediği için üzerine çıkıp acımasızca dövdüğü ve kızı direnince de laptop'u tutan ellerini ısırdığı iddia ediliyor.

Muhtar'a karşı geçen yıllarda velayet davası açan eski hayat arkadaşı Deniz Uğur, kızıyla ilgili darp raporu alıp İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi'ne başvurdu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52