banner31
banner6

Emel Sayın'dan kötü haber geldi!

24 Aralık 2022 Cumartesi 16:33
280 Okunma
Emel Sayın'dan kötü haber geldi!

Yoğun bir konser maratonunda olan usta sanatçı Emel Sayın'dan kötü haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Emel Sayın, koronavirüse yakalandı. Usta sanatçı, sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Yeşilçam'ın güzel kadınlarından olan ve Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Emel Sayın, koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunan Emel Sayın, konserlerinin iptal edildiğini ifade etti. Sayın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili dostlarım, son 3 gündür kendimde hissettiğim ama bugün yarın geçer diye beklediğim halsizlik ve ağrılarım sonucunda bugün yaptırmış olduğum test sonucunda maalesef Covid-19 olduğumu öğrendim. En kısa sürede sağlıklı günlerde buluşmak üzere. Sevgilerimle..."

Sayın'ın koronavirüse yakalanması hayranlarını derinden üzdü. Usta sanatçının sevenleri geçmiş olsun mesajları yağdırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52